BILINDRETNING

PROFESSIONEL BILINDRETNING med van-care

VAN-CARE HAR MANGE ÅRS ERFARING I BIL INDRETNING
Med en bilindretnings løsning fra VAN-CARE får du, en funktionel og stærk indretning til din varebil. 

Om bilindretningen skal bruges i elektriker, VVS, tømre, eller i servicevogne findes der altid en optimal løsning med VAN-CARE bilindretning.

NYESTE TEKNIK DESIGN OG KVALITET

  • VAN-CARE bilindretning er et letvægtssystem som er fremstillet i kombination af stål og aluminium, dette giver en let konstruktion med stor styrke.
  • VAN-CARE bilindretning udvikles hele tiden i samarbejde med kunder og opbygger, derved kan der tilbydes det mest optimale.
  • VAN-CARE er crash testet efter europæiske standarder.

STANDARD ELLER SKRÆDDERSYET
VAN-CARE bilindretning er et meget fleksibelt system, der er modulopbygget. VAN-CARE har et standard program til hver enkelt bilmodel, dette giver hurtig og effektiv levering. Men der tilbydes også skræddersyet løsninger til specielle behov og ønsker, som tegnes i vores tegneprogram.

TILBEHØR OG EKSTRA UDSTYR
Fra VAN-CARE bilindretning tilbydes et sort udvalg af tilbehør og ekstra udstyr, som er med til at lette hverdagen og øge effektiviteten. Tilbehørsprogrammet er under stadig udvikling for at sikre de mest optimale løsninger

XLD—UDTRÆKSSKUFFER
Van-CARE har udviklet et letvægt skuffe udstræk med stor styrke.
Systemet kan bruges til alle typer af varevogne som, under gulv montering, eller i vare rummet, hvis der er behov for store skuffer.
Den intelligente kombination af stål og aluminium, samt et optimalt design, sikre en letvægts indretning med stor styrke.

Kontakt os derfor når varebilen skal indrettes.

car_0006

produkt billeder

Skip to content