Kasseopbygning til lastbiler og varebiler

Alu-Team er en af de førende kasseopbyggere i Europa

Alu-Teams produkt program omfatter lige fra lette opbygninger til varevogne, lastvogne, trailere og i forskellige udførelser som Ferro-Foam, glasfiber-sandwich, plywood, samt i alu-udførelse.

Der udvikles kassetyper i almindelig stykgods, samt i køle-/fryse transport. Fælles for dem alle er de bliver kunde produceret, og med et stort udvalg af tilbehør og udstyr.

Alu-Team har de nyeste produktionsfaciliteter, samt konstant udvikling i samarbejde med vognmænd, opbyggere og chassis leverandører.

Og til Alu-team kasseopbygninger fås alle nødvendige certifikater, som XL–lastsikringsgodkendelse samt ATP certifikater i isoleret opbygninger.

produktion på over 10.000 kasser om året

Alu-team kasser bliver leveret som kits, eller færdigsamlet kasser i hele Europa, til montering lokalt i de forskellige lande. Dette sikre at opbygningen kan følges tæt, og at den færdige montering er med de specifikationer som slutkunde ønsker.

Alu-team producerer egne paneldeler til kasse-opbygningerne, der er opskummet paneler, dette sikre kvalitets-paneler med stor isoleringsevne, samt mulighed for indlæg af forskellige forstærkninger.

Alu-team paneler produceres med forskellige overflader som glasfiber, stål samt aluminium. Disse forskellige overflader hver sin fordel, derved kan selve opbygningen optimeres l det bedste resultat.

Med en årlig produktion på over 10.000 kasser, er Alu-Team en af Europas største producenter.

Hent folder

produkt billeder

Skip to content