TRAILER-WIN BEREGNINGSPROGRAM

TRAILER-WIN

Program 2

Nolako er forhandler at det unikke og uundværlige beregningsprogram TRAILER-WIN, til brug for konstruktion og opbygning af påhængsvogne, trailere, lastbiler og varevogne.

Programmet er brugervenligt og indeholder alle nødvendige data, fra producenter til transportbranchen.

typer

I Trailerwin finder du en stor database med lastbiler, kraner og udstyr, og du kan nemt opbygge komplette lastbil- og trailerkombinationer med udstyr, mens du får beregninger i realtidsakselbelastning. 

Programmet beregner vægte og akselbelastninger, dimensioner, tilladte belastninger og giver dig mulighed for at foretage drejningsberegninger.

 Trailerwin kontrollerer også den kombination, du har bygget for de vigtigste regler og giver advarsler om vægte og dimensionering, såsom tilladte aksel- og boogie -belastninger, broregler, samlede vægte, drejning og mere.

produkt billeder

video

Vores brede brugernetværk består af producenter af lastbilkrop, trailerproducenter, kranproducenter og samlingsvirksomheder, salgsselskaber og mange flere.

Vores software er også “standard” -softwaren til mange globale lastbil- og kranproducenter og bruges i organisationerne til let dataudveksling.

Som bruger af Trailerwin har du adgang til alle lastbilmærker og al type udstyr, inklusive tekniske data og tegninger.

Hent folder

Her kan du hente vores folder i pdf-format:

Skip to content