Alu Team kasser

Det er ikke uden grund at Alu-Team er en af de førende producenter af kasse opbygninger, l varebiler, lastvogne samt trailere og påhængsvogne.
Med de nyeste produkons faciliteter og metoder, samt en konstant udvikling i samarbejde med vognmænd, opbyggere og chassis leverandører.
Til Alu-team kasseopbygninger fås alle nødvendige cerfikater som XL– lastsikringsgodkendelse samt ATP cerfikater l isoleret opbygninger.
Produkt programmet omfatter lige fra de lette opbygninger til varevogne til lastvogne og trailere, i forskellige udførelser som Ferro-Foam, glasfiber-sandwich, plywood, samt i alu-udførelse.
Der udviklet kasse typer l almindelig stykgods, samt l køle fryse transport. Fælles for dem alle er de bliver kunde produceret, og med et stort udvalg af lbehør og udstyr.
Alu-team kasser bliver leveret som kits eller færdigsamlet kasser i hele Europa l montering lokalt i de forskellige lande. Dette sikre at opbygningen kan følges tæt , og at den færdige montering er med de specifikaoner som slutkunde ønsker.

Alu-team producerer egne paneleler til kasse opbygningerne. Alu-team paneler er opskummet paneler, dettte sikre kvalitets paneler med stor isoleringsevne samt mulighed for indlæg af forskellige forstærkninger. Alu-team paneler produceres med forskellige overflader som glasfiber, stål samt aluminium. Disse forskellige overflader hver sin fordel, derved kan selve opbygningen optimeres l det bedste resultat.
Med en årlig prodon på over 10000 kasser er det ikke uden grund at Alu-Team er blevet et godt valg af kasse- opbygning.

Se brochure nedenfor

Galleri

Se brochure nedenfor