Overfaldsgreb

Multiskovl
Den robuste 1100mm høje multiskovl er god til håndtering af stråsnit, staldaffald og andet løst materiale. De aftagelige sideplader mindsker tab af materiale. Den store åbningsvinkel på 1500 mm giver en god tilgang til lodrette materiale vægge. Leveres med kraftig hydraulik cylinder, slanger og koblinger. Maskinbeslag bestilles separat.

Multiskovl kompakt
Til mindre traktorer tilbydes multiskovl kompakt med en åbningshøjde
på 1050 mm. Den kraftige bund i skovlen giver en god stabilitet. Multiskovl kompakt leveres med kraftig hydraulik cylinder, slanger og koblinger. Til minilæsser leveres multiskovl mini (se redskaber minilæsser).

Ensilageskovl
Schneider ensilageskovl er det rigtige redskab til brug i en åben silo. Kraftige og stabile hydraulikcylindre sikre et ensartet tryk. Leveres komplet med slanger og koblinger BG3. Maskinbeslag bestilles separat.

Ensilage og gødningsgreb
Schneider ensilage og gødningsgreb er det universelle arbejdsredskab til front og teleskoblæsser. Denne greb giver et godt hold på snitstrå, halm og gødning og andet løst materiale. Den store åbnings højde på 1150 mm et stort plus. Leveres komplet med slanger og koblinger

produkt billeder

Skip to content